Concert solidari de Gospel

Per Tanu


Publicat el 2016-08-25


13 de novembre 19:30h ESMUC

Concert de Gospel a l'ESMUC de Barcelona

La Bella Quirze Band és una coral de Sant Quirze del Vallès que des de l'any 2005 i sota la direcció d'ôscar Altide presenta un repertori de cançò gospel nord-americana, de músiques ètniques i altres cançons modernes. Actualment són més de seixanta cantants i quatre músics, amb una trajectòria de més de cent actuacions en públic per tot el país.

Els beneficis els destinarem íntegrament al nostre projecte de Nikopol que desenvolupem conjuntament amb la fundació del territori "De Todo Corazón". Amb aquest projecte donem continuïtat a la tasca que fan les famílies d'acollida catalanes i també als nens més desfavorits de la ciutat. Fem seguiment de la situació familiar en general, dels estudis amb classes de reforç i contribuïm a l'alimentació de les famílies més marginals. El treball, l'esforç i la dedicació ha d'anar en una sola línia des de Catalunya i des d'Ucraïna.

El cost de les entrades és 10€ si les compreu abans del 9 de novembre a través de l'email tanu99ucraina@gmail.com. El dia del concert el preu serà 12€. 
Si no ens podeu acompanyar també podeu col·laborar fent FILA 0 al número de compte ES97 2100 - 3164 - 71 - 2200150426 i com a concepte Gospel Solidari.

PARLEM?

Tens algún dubte? Contacta amb nosaltres