Viatge a Nikopol

Per DPP. Comunicació Tanu


Publicat el 2019-10-16


Un equip de la Junta directiva viatja a Nikopol

Part del nostre equip viatja a Nikopol amb l’objectiu de revisar i impulsar els nostres projectes en el territori.


Accions durant el viatge:


  • Casa de Mares
Totes les nostres accions són necessàries i produeixen impacte a les persones que hi participen. Entre elles la que actualment ens aporta més energia i esperança és la Casa de Mares. I us informem, amb molt orgull, que hem iniciat la versió 2.0 del projecte, un nou grup de mares comença un viatge amb nosaltres durant el qual s’empoderaran i forjaran nous sentiments: família, amistat, equip, esforç, etc.
Junts tirarem endavant i els donarem a elles i als seus fill@s dignitat a les seves “particulars” vides.


  • Aula sensorial

TANU ha col·laborat en la nova aula sensorial de la guarderia inclusiva que comparteix espai amb la Fundació “Todo Corazón”, de la qual és la directora la Sra. Olga Pastujova.

La inclusivitat és un valor bàsic en l’educació i formació dels infants. Els alumnes d’aquesta guarderia gaudeixen els uns dels altres sense excloure a ningú per les seves capacitats ni habilitats. I l’equip d’educadors els acompanya i educa cada dia per aprendre a viure sense limitacions.


  • Futbol Club Nikopol

La nostra xarxa de contactes i col·laboracions a Nikopol va creixent. A principis de 2019 el FC Nikopol va iniciar entrenaments de futbol per a nens i nenes de TANU amb el gran objectiu de la integració social a través de l’esport, que actualment encara practiquen setmanalment.

Aprofitem el nostre viatge per reunir-nos amb ells, agrair-los la seva feina i fer-los entrega de material esportiu especialitzat per a discapacitats.


  • Les nenes i nens

La vida continua a Nikopol i també a la Fundació “Todo Corazón” que acull als nen@s cada tarda per berenar, estudiar, entrenar i ballar. Intentem ocupar al màxim el seu temps i donar-los recursos per poder afrontar les situacions que la vida els hi posi al seu camí.

PARLEM?

Tens algún dubte? Contacta amb nosaltres