Crowdfunding - STOP Bretxa digital a Nikopol

Bretxa Digital


Fechas: 28-01-2021 | 01-03-2021


Bretxa Digital

Crowdfunding per a la creació d'un Centre de recursos informàtics per donar suport a 60 menors.
En el context d’aprenentatge a distància, quan internet és quasi l’únic mitjà d’interacció entre professors, escoles i estudiants, les categories menys privilegiades d’usuaris són les menys preparades. La desigualtat a l’accés i el poc coneixement d’ús de dispositius i aplicacions generen bretxes en els resultats acadèmics entre els diferents sectors de la població.
El nostre repte és la creació d’un centre de recursos informàtics per donar suport a 60 menors. El centre estarà ubicat en un dels espais de la Fundació “Todo Corazón” de Nikopol. El projecte inclou: 6 ordinadors, 1 impressora, 6 auriculars, connexió a xarxa i una persona dinamitzadora del centre. El cost és de 3000€ i tenim fins el dia 1 de març per aconseguir-ho.
El teu gra de sorra suma! Junts direm STOP a la bretxa digital!
-----------------------------------------------
Crowdfunding para la creación de un Centro de recursos informáticos para apoyar a 60 menores.
En el contexto de aprendizaje a distancia, cuando internet es casi el único medio de interacción entre profesores, escuelas y estudiantes, las categorías menos privilegiadas de usuarios son las menos preparadas. La desigualdad en el acceso y el poco conocimiento de uso de dispositivos y aplicaciones generan brechas en los resultados académicos entre los diferentes sectores de la población.
El reto es la creación de un centro de recursos informáticos para apoyar a 60 menores. El centro estará ubicado en uno de los espacios de la Fundación "Todo Corazón" de Nikopol. El proyecto incluye: 6 ordenadores, 1 impresora, 6 auriculares, conexión a red y una persona dinamizadora del centro. El coste es de 3000 € y tenemos hasta el día 1 de marzo para conseguirlo.
¡Tu grano de arena suma! Juntos diremos STOP a la brecha digital!

PARLEM?

Tens algún dubte? Contacta amb nosaltres