TANU Apadrina

Apadrina


Fechas: 07-05-2021 | 01-01-1970


TANU Apadrina

L'apadrinament et permet col·laborar en la millora de les condicions de vida d'un nen / nena de la Fundació "Tot Cor" de Nikopol (Ucraïna).
TANU treballa amb aquesta organització al territori des de fa 21 anys, a través de diferents projectes d'alimentació, educació, sanitat i formació. En general els garantim una altra realitat i un futur més digne.

Gràcies a la teva contribució i a la teva relació amb un d'ells / elles poden tenir una bona ajuda i un nou referent positiu en les seves vides.
Amb l'apadrinament también accedeix al nostre Banc d'aliments. Les famílies biològiques reben quinzenalment, i en alguns casos setmanalment, un una variada bossa d'aliments per assegurar uns mínims alimentaris. La majoria de pares, mares o tutors legals no tenen feina o treballen precàriament.
Les 3 tardes setmanals que els nens i nenes vénen a la Fundació els donem berenar.

L'activitat estrella de les tardes és el reforç escolar. El seu entorn familiar no els facilita la feina a casa ni l'acompanyament en els seus estudis.
TANU, gràcies a la col·laboració de padrins i padrines, té un projecte d'educació basat en classes de reforç i en transmetre la importància dels estudis per al seu futur. Els nens i nenes treballen per grups i es complementa amb un seguiment a través de les professores i psicòlogues.

Habitualment les mares són les que es fan càrrec de tots els àmbits de la família. Són dones amb pocs recursos econòmics i emocionals.
TANU va inaugurar fa 3 anys la Casa de Mares, ha estat un èxit i ja ha provocat canvis positius en elles i com a conseqüència també en les seves famílies. És un projecte transversal que treballa des dels seus emocions, l'educació dels seus fills, la reinserció laboral, i l'amistat o el treball en equip. Actualment hi ha 2 grups de mares motivades en aprendre i actuar per dir prou al seu marginalitat.

Els nens poden estar apadrinats dels 6 als 16 anys. En alguns casos, de forma excepcional, serà a partir dels 4 anys.
L'aportació és de 18 € / mensuals. Com és fonamental l'evolució de tota la comunitat i el progrés no ha de ser aïllat, aquesta aportació es reverteix a el grup.
La vostra relació és únicament a través de TANU. Rebreu informació sobre el vostre apadrinat. Podeu fer-li arribar algun obsequi senzill a través de l'ajuda humanitària que vam enviar 2 cops a l'any. Puntualment organitzem viatges en grup a Nikopol per conèixer als nens i els projectes in situ.

PARLEM?

Tens algún dubte? Contacta amb nosaltres